Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden Vanaf € 69 incl. BTW gratis verzending Meer dan 15.000 producten op voorraad Contact via Whatsapp

Producten van Indushirt


Het doel van Indushirt is voorop te lopen met het aanbieden van duurzame bedrijfskleding om daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan organisaties en bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord willen Inkopen (MVI).

GOTS, OCS, OEKO-TEX, BSCI

De Indushirt kleding wordt gemaakt door een fabriek die GOTS, OCS, OEKO-TEX en BSCI gecertificeerd is. Daarmee verzekeren wij dat de Indushirt kleding wordt gemaakt volgens de strengste normen. De naleving hiervan wordt elk jaar gecontroleerd.

Biologisch katoen
Indushirt biedt ook een complete bedrijfskleding lijn (T-shirts, Polo-shirts, Polo-sweaters en Sweaters) van Biologisch katoen. Deze lijn is GOTS en OCS gecertificeerd.

Duurzaam
Onder duurzame bedrijfskleding verstaan wij ook dat onze Indushirt kleding is gemaakt van een goede kwaliteit om lang te kunnen dragen.

Circulair
Zij dragen bij aan de circulaire economie. Indushirt kleding, die door ons retour wordt ontvangen, wordt verwerkt tot grondstof om te worden hergebruikt.

Bekijk hier het assortiment per groep

Bekijk hieronder de brochure van Indushirt 2018-2019

Indushirt%20Brochure.JPG

Indushirt heeft producten