Producten van Bata


.

Bata Industrials is opgericht in de 70-er jaren, als reactie op de specifieke vraag vanuit de markt naar schoeisel voor werklieden. Sindsdien is Bata Industrials uitgegroeid tot een ontwerper, producent en verkoper van veiligheidsschoenen en werksokken, specifiek gericht op de professionele eindgebruikers.
Bata Industrials produceert veiligheidsschoenen en werksokken in Best van hoge kwaliteit. De veiligheidsschoenen van Bata Industrials kenmerken zich door innovatie, draagcomfort en focus op industrieën.
Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in ons eigen laboratorium, is Bata Industrials een trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Met als resultaat veiligheidsschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden met de perfecte pasvorm.
Veiligheidsschoenen van Bata Industrials zijn ontworpen om te zorgen dat je voeten veilig zijn, goed aanvoelen en er top uit zien.
Kwaliteits veiligheidsschoenen voor een eerlijke prijs van de schoenmaker van de wereld.


U kunt hieronder de modellen van Bata Industrials bekijken door te klikken.

Hoog
Instapper
Laag
Laars
Rubberlaars
Sandaal
Sneaker

Bata heeft 10 producten