Producten van Craft


.

We zijn een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die we ervaren bij het verleggen van uithoudingslimieten. Of het nu op de Olympische Spelen, thuis, in het bos of op straat is, we streven altijd naar optimale prestaties. Net als u wordt onze functionele sportkleding opgeworpen om te racen.

Bij Craft zijn we serieus bezig met sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit je sport te halen. Daarom is performance de kern van het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set van Craft-ondergoed naar de ren ging, hebben we mensen droog en bij alle weersomstandigheden op optimale lichaamstemperatuur gehouden.
.
We houden echt van onze sport en leven eraan. Bijna elke dag is een groep medewerkers van Craft te zien die het kantoor verlaten voor een 5-10 kilometer lange run, een fietstour of, als het weer het toelaat, langlaufen om onze nieuwste apparatuur te testen. We werken ook voor en leren van enkele van de beste atleten over de hele wereld in ons streven naar uitmuntendheid. Voor ons bij Craft is het leven zweten en we willen het beheersen.

Wilt u graag andere producten van Craft bekijken of direct bestellen? Bel naar 0113 - 502473 of stuur een mail naar: arjan@vandevreede.nl

Bekijk Hier de video van Craft!

Craft heeft 0 producten

Helaas! Onze database kan op deze pagina geen resultaten weergeven.

Als u producten zoekt van dit merk neem dan hier contact met ons op.