Over Van de Vreede

Onze missie & visie

Missie:

Van de Vreede Bedrijfskleding is dé betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige bedrijfskleding met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Onze missie is om probleemoplossend te werk te gaan door nauw samen te werken met onze klanten en aan hun specifieke behoeften te voldoen. Door onze flexibiliteit, service, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit centraal te stellen, streven we naar langdurige relaties met onze klanten. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en innovatie om elke dag sterker te worden en een positieve impact te hebben op de mens en de aarde.

Visie:

Onze visie is om de toonaangevende leverancier van duurzame bedrijfskleding te zijn, niet alleen in de regio Krabbendijke, door heel Nederland. We willen ons onderscheiden door onze hoogwaardige producten, uitstekende klantenservice en ons vermogen om de nieuwste trends en technologieën toe te passen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We streven naar een wereld waarin bedrijven verantwoordelijk omgaan met het milieu en de mensheid, en we willen hieraan bijdragen door onze duurzame keuzes. Onze visie is om een bedrijf te zijn waar onze medewerkers trots op zijn en waar klanten graag zaken mee doen vanwege onze betrouwbaarheid, innovatie, duurzaamheid en uitstekende klantenservice.

Onze Showroom

Het liefst zien we u als klant in onze showroom om alle specificaties en mogelijkheden te laten zien en u adviseren op basis van uw specifieke wensen. U kunt hier tijdens onze openingstijden werkkleding passen, zodat we u direct aan passende kleding kunnen helpen!