Bedrukken & Borduren

Bij Van de Vreede Bedrijfskleding kunt u niet alleen terecht voor het kopen van kwalitatieve bedrijfskleding, maar ook voor het bedrukken en borduren ervan! Wij bieden een uitgebreide dienstverlening aan om uw bedrijfskleding te personaliseren met uw bedrijfslogo, slogan of andere gewenste opdruk. Of het nu gaat om een subtiel geborduurd logo of een opvallende bedrukking, wij zorgen voor een perfect resultaat. 

Onze ervaren specialisten staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur en jarenlange ervaring kunnen wij kleding bedrukken en borduren van de hoogste kwaliteit. Kies voor Van de Vreede Bedrijfskleding en maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en versterken uw merkidentiteit op een effectieve manier.

Bedrukken

Het bedrukken van uw kleding gaat met behulp van transfers. Deze transfers worden door onze professionals met een hoge temperatuur op uw kleding bevestigd met behulp van onze persmachines. Transfers zijn te leveren vanaf 1 stuks en 1 kleur.

Het voordeel ten opzichte van borduren is dat we u een snellere levertijd kunnen verzekeren. U kunt van tevoren een zelfgekozen aantal transfers via ons bestellen op basis van wat u de komende jaren verwacht af te nemen. Uw transfers worden zorgvuldig in ons magazijn bewaard en kunnen ter plekke direct worden bedrukt indien gewenst. 

DSC_1301 (1).jpg
20230420_111319 (1).jpg

Borduren 

Een andere techniek om uw kleding te personaliseren is borduren. Het borduren van uw kleding gaat met behulp van borduurmachines, die vanuit een borduurprogramma worden aangestuurd. Het borduurprogramma realiseert zeer specifiek de juiste kleuren op de juiste plek. Ook het borduren kan vanaf 1 stuks en 1 kleur. Om u van topkwaliteit te voorzien, beschikken we over een vaste borduurstudio aan wie uw borduring wordt uitbesteed. Dit kan in sommige gevallen echter wel een langere levertijd betekenen.

Het borduren heeft meerdere voordelen ten opzichte van bedrukken. Zo is het (1) duurzamer, omdat borduurgaren steviger zijn en beter bestand tegen slijtage en wassen. Daarnaast geeft borduren een (2) professionelere uitstraling om het bedrijfsimago te verbeteren, geeft het een (3) hogere kwaliteitsuitstraling en is het (4) geschikt voor een hogere hoeveelheid stoffen.