Producten van Elka


ELKA werd opgericht in Karup door Ejnar Lauridsen in 1958. De naam ontstond als gevolg van de initialen van de oprichter (EL) en de eerste twee letters van de naam van de stad (KA). Het assortiment was aanvankelijk geconcentreerd op ondergoed voor mannen en vrouwen en regenkleding en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot het programma, zoals we het vandaag kennen.

In 1979 werd de naam veranderd in de meer internationaal klinkende "ELKA Rainwear A / S" en is blijven werken aan de uitdaging van bescherming tegen de uitersten van de natuur. We hebben een knowhow opgebouwd waarmee we producten en functionaliteit van hoge kwaliteit kunnen verkopen. Vandaag hebben we een wereldwijde service die ervoor zorgt dat onze klanten altijd op de eerste plaats komen.

Kennis is onze sterkste bron en de ervaring van medewerkers vanaf het begin, gecombineerd met nieuwe dynamiek in de vorm van jongere werknemers, zorgt ervoor dat we flexibel en innovatief kunnen blijven. We hebben onze eigen productiefaciliteiten in Europa, die snelle verandering en dus meer flexibiliteit en betere service voor onze klanten mogelijk maken. Tegelijkertijd zijn we experts in speciale oplossingen voor de meeste industrieën - onze focus ligt op de behoeften van de klant!

Als een natuurlijk onderdeel van ons bedrijfsconcept hebben we ook een groeiende import uit het Verre Oosten. In dit verband hebben we een nauwe dialoog met onze onderaannemers en geven we prioriteit aan stabiele bedrijven die op geen enkele manier inleveren op kwaliteit.

Klik om naar beneden te gaan voor meer informatie
Elka heeft 0 producten

Helaas! Onze database kan op deze pagina geen resultaten weergeven.

Als u producten zoekt van dit merk neem dan hier contact met ons op.