Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden Vanaf € 69 incl. BTW gratis verzending Meer dan 15.000 producten op voorraad Contact via Whatsapp

Producten van Elka


ELKA werd opgericht in Karup door Ejnar Lauridsen in 1958. De naam ontstond als gevolg van de initialen van de oprichter (EL) en de eerste twee letters van de naam van de stad (KA). Het assortiment was aanvankelijk geconcentreerd op ondergoed voor mannen en vrouwen en regenkleding en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot het programma, zoals we het vandaag kennen.

In 1979 werd de naam veranderd in de meer internationaal klinkende "ELKA Rainwear A / S" en is blijven werken aan de uitdaging van bescherming tegen de uitersten van de natuur. We hebben een knowhow opgebouwd waarmee we producten en functionaliteit van hoge kwaliteit kunnen verkopen. Vandaag hebben we een wereldwijde service die ervoor zorgt dat onze klanten altijd op de eerste plaats komen.

Kennis is onze sterkste bron en de ervaring van medewerkers vanaf het begin, gecombineerd met nieuwe dynamiek in de vorm van jongere werknemers, zorgt ervoor dat we flexibel en innovatief kunnen blijven. We hebben onze eigen productiefaciliteiten in Europa, die snelle verandering en dus meer flexibiliteit en betere service voor onze klanten mogelijk maken. Tegelijkertijd zijn we experts in speciale oplossingen voor de meeste industrieën - onze focus ligt op de behoeften van de klant!

Als een natuurlijk onderdeel van ons bedrijfsconcept hebben we ook een groeiende import uit het Verre Oosten. In dit verband hebben we een nauwe dialoog met onze onderaannemers en geven we prioriteit aan stabiele bedrijven die op geen enkele manier inleveren op kwaliteit.

Klik om naar beneden te gaan voor meer informatie
Elka heeft producten

Over Elka

Working Xtreme
Winddichte, waterdichte
en ademende werkkleding
Visible Xtreme
Winddichte, waterdichte
en ademende hoge
zichtbaarheidskleding
Dry Zone Standard
Duurzame en flexibele
PU werkkleding met
hoog comfort
working-xtreme2018.jpg
Antiflame Antistatic
Vlamvertragend en antistatische
multinorm werkkleding in 
2 verschillende kwaliteiten

Outdoor & Edge
Producten met slankere
pasvorm, gemaakt voor
een mooie uitstraling
EU produced PU/PVC
Producten van Elka
productie in Lithuania

Thermal Wear & Fibre Pile
Europese productie
Voor industrieel gebruik
Professional Fishing
Alles wat je nodig hebt
voor professioneel vissen
Cleaning
De reinigingsserie van
hoge kwaliteit

Elka Denim
Wind-, waterdichte en 
ademende werkkleding